2017. január 1., vasárnap

SZILVESZTERI KÜLÖNSZÁM Breaking news: borzok ették meg a Kiszel Tünde/Deutch Tamás-hasonmás pornótörpét!


                   (A politikai korrektség alkonya)


Ezúttal hiteles hírt közölt a bross.hu. Ez ugyanaz a portál, mely szerint tavaly II. világháborús bombázót találtak a Marson. A friss tudósítás szerint borzok zabáltak fel szilveszterkor egy Deutch Tamásra hasonlító törpét, aki a pornóiparban kamatoztatta istenadta tehetségét. (A művészt egyébként a Hi-Ho Hi-Ho, It's Up Your Ass We Go - kb. Hejhó, hejhó, seggedbe pakolni jó - című film másodszkriptese fedezte fel még a rendszerváltás idején, és indította el karriere útján.)
A 45 éves, 109 centi magas T. Tihamér holttestére a Földművelésügyi Minisztérium szakemberei találtak Somogybabod mellett, amikor épp borzüregeket igyekeztek elgázosítani. (A szapora borz-klánok évek óta komoly problémát jelentenek a környéken.) Egy ilyen borzlakta, két méter mély üregből került elő a kis holttest, melyről megállapítható volt, hogy a bérlők valószínűleg már lakmároztak belőle.
Deutch Tamás, a népszerű klubelnök tagadta, hogy köze volna az esethez. A törékeny aktor különben is épp Kiszel Tündének volt maszkírozva (aktuális szerepe szerint Gordon Ramsey híres londoni éttermében (Maze) szemöldökspirált kezd reklámozni néhány túlfűtött szakácsnak).
A témát ezúttal nem kerülő kormányszóvivő pénteken azzal érvelt, az állítólagos pornótörpe nevére rákeresve csupán egyetlen hír található az interneten (márpedig, ha a kiscsávó akár csak egy B-kategóriás felnőttfilmben is szerepelt volna, annak okvetlenül kiterjedt lenyomata marad a világhálón).
Hm. Racionálisnak imponáló okfejtés.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése