2017. január 18., szerda

Megszüntetné a lakosságot az ex-pedagógus

A nehéz sorból magasra kapaszkodott kormánypolitikus a bross.hu tudósítójának adott interjút.
- Minden eszközzel el kell takarítani ezeket a brigantikat – nyilatkozta. – Ezek az ál-lakosok tényszerűen a Soros-birodalom cégéres civiljei. Azért tartják őket, hogy a globális nagytőke és politikai korrektség téveszméjét átnyomják a kormányon: ezt minden erővel vissza kell szorítani. Nem mondom, hogy meg kell őket tizedelni, bár ha a lakosság nemzetbiztonsági kockázatot jelent, valakinek le kell vonni a konzekvenciákat. Hál’ Istennek a határozott kormányzati magatartásnak eljött végre a nemzetközi lehetősége.
Kevesen tudják, hogy a zömök férfiú a rendszerváltás idején könyvtár-tanítói szakon végzett. Később környezetpedagógusi oklevelet szerzett, aminél fogva nyilvánvalóan lövése van az energetikához. Így eshetett, hogy egy ideje rezsicsökkentési biztosként szolgálja pártját.
Munkássága eredményeit nagyszámú tény szemlélteti. Némely vidéki városban már alig csöpörög a víz a csapokból, és nem hogy zuhanyozni nem lehet, de vécét lehúzni sem. Van, ahol az anyáknak palackos ásványvízzel kell mosdatniuk csemetéiket.
A rokonszenves ex-könyvtáros működésének eredményeként sok helyütt a távfűtés sem működik: mióta bevezetésre került a „negatív távhőtámogatás” fogalma, a szolgáltatók csökkentik a hőt a lakásokban, és ellentételként emelték áraikat. Így történhetett, hogy míg a szomszédos országokban kb. 60%-kal csökkent a gáz ára, a magyar polgár rezsije inkább nőtt.
Egyik szolgáltató cégünk forradalmi hangú közleményében azt is állítja, szerintük egyszerűen nem létezik olyan, mint „negatív távhőtámogatás”: lényegében a fogyasztók a távhődíj egyharmadát kerülő utakon az államnak perkálják le, majd az energiahivatal csökkenő gázárak mellett a szolgáltatóktól egységenként 1064 forintot von el, és beszedi polgáraitól a központilag magasan tartott díjakat is.
A jogi érzékéről városszerte ismert kormánypolitikus több fórumon kijelentette, maga részéről egyedül a nemzeti érdekeket tartja szem előtt. A hiteltelen és migráns-simogató ellenzéki pártokkal szemben érzi a felelősséget, és amennyiben a lakosság változatlanul folytatná beépített ügynöki tevékenységét, kész más eszközöket is bevetni.
- Mindenkinek meg kell érteni, a lakossági szerveződések lassan nemzetbiztonsági veszedelmet jelentenek a kormányra. Úgy tűnik, már közéleti kérdésekben is megnyilvánulnak. Idővel radikálisabb intézkedések foganatosítása is megfontolandó – zárta interjúját az ex-napközitanár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése