2009. december 23., szerda

krisztina

„Kedves Szerkesztőség!

Egy véletlen kapcsán került a postaládámba Morvai Krisztina következő Európai parlamenti felszólalásának szövege.
Szeretném megosztani Önökkel.”

Tisztelt Képviselőtársaim!
(A szónok öltözete: különleges, piros, Atilla-szerű zsinórokkal díszített kiskosztüm, rózsamintás, csipkés fekete szoknyával. Derékon átkötve kacagány.)
Másodszor szólalok meg Önök előtt, a magam tudottan higgadt és tárgyilagos módján. Elöljáróban újra csak megerősítem: vannak a MAGUNKFAJTÁK, és vannak a MAGUKFAJTÁK. Tehát vagyunk mi, kedves, szabadságszerető magyarok, és vannak maguk, akik kirabolták, fillérekért felvásárolták az országot. Ne is áltassák magukat, mert a Magukfajták végtelen arcátlanságával mindig is tisztában voltunk. Mi az a párt vagyunk, amelyik megzavarja a forgatókönyvet, amely alapján kifosztották Magyarországot. Nekünk csak nyűg az EU, púp a hátunkon. A Jobbik az EP-ben sem fog idegen hatalmakhoz dörgölőzni.
Igaz, a fizetés nem rossz, de ez sem jogosítja föl magukat mindenre.
Hát ide figyeljenek.
Minden tudományos, elméleti és gyakorlati ismeret tükrében ma Magyarországon a legsúlyosabb diszkrimináció a MAGYAR EMBEREKET éri. Különösen súlyos kirekesztést élnek meg azok, akik vállalják magyarságukat. Tehát arra van szükség, hogy visszavegyük a Hazánkat azoktól, akik fillérekért lenyúlták. Hogy ne egy új gázai menekülttáborban végezzük. Magyarország bőségesen megélne az egykor legendás magyar élelmiszerből és csodás vízkincsünkből, ha a magukfajták hagynák. Ez lenne a valódi válságkezelés!
(Taps.)
Gazdaságunk idegenek kezében van. Az Európai Uniónak csak rabszolga-munkaerőként kellünk. A magyar kormányok a multik lábát nyalják, kultúránkat elveszítettük, az oktatáspolitika butításpolitika. A kereskedelmi televíziók alázzák nemzetünket.
Kijelentem: egy tollvonással meg fogunk szüntetni minden egyes jogszabályt, amelyik Magyarországot ide juttatta. Magyarország nem a Magukfajtáké! Véget kell vetni annak, hogy a szüretelő magyar gazdát helikopterről és kommandósokkal támadják meg az adójából fizetett helytartók! Elég volt a terrorizálásunkból! A nemzeti vagyont egykettőre visszavesszük. A lopott holmi visszajár!
A legjobb megoldás az lenne, ha maguk mind kivándorolnának Izraelbe.
(Egyetértő moraj.)
Tisztelt képviselőtársaim!
Önök folyton azt ismételgetik, hogy Európa tragikus múltjának emlékeit életben kell tartani. Hogy az európai integráció válasz volt a két világháború és a holokauszthoz vezető náci zsarnokság okozta szenvedésekre, és a zsarnoki rendszerek közép-kelet-európai terjedésére. Hogy módot adott az Európában korábban tapasztalható ellenségeskedés mérséklésére, sőt a háború végleges befejezésére. Sőt azt is állítják (!!), hogy errefelé faji, társadalmi vagy politikai ürügyekkel kiirtottak, eltiportak, megnyomorítottak egész népcsoportokat (??!). Ezért kellene emlékezni: merthogy emlékezet nélkül nincs megbékélés. Állítólag e célból támogatják olyan görcsösen Európa múltjának és jelenének dokumentálását.
Hát ehhez nekem lenne némi hozzátennivalóm.
Mi nem vesszük tudomásul, hogy a Magukfajták gyarmati sorra ítéltek bennünket. Nem úgy reagálunk az Önök szeretett főnökének, Simon Peresznek Magyarország felvásárlásáról szóló tájékoztatójára, hogy azt mondanánk: Shalom, Shalom, jöjjön csak bátran, és szolgálja ki magát!
Nem és nem!
Ebben az országban folyamatos rablás zajlik, és borzalmas kegyetlenkedések. A 2006. október 23-án történtek miatt feljelentettem a rendőrséget. A tömeges emberi jogi jogsértések, szemkilövések, rendőri brutalitás és önkényes bebörtönzés-sorozat mellett Önök szemrebbenés nélkül mentek el, ugyanakkor lassan az európai sajtó kedvelt témája lesz a magyarországi állítólagos rasszizmus, antiszemitizmus, illetve más „égbekiáltó” cselekedetek.
Közben az uniós határok őrzésére szánt pénzből a magyar kormány izraeli vízágyúkat szerzett be, melyeket az elsorvasztott ellenzék megfélemlítésére használnak! A kilőtt szemű áldozatok kártérítésének követelésétől kellene hangosnak lennie Brüsszelnek, nem a magyarok gyalázásától! Minduntalan rácsok és kordonok mögé zárnak minket: de eljön az igazság órája, a végén az országromboló, szemkilövető gazemberek kerülnek majd börtönbe!
(A Horváth Mihály téren jó ideje ötven csuklyás, fekete ruhás hazafi várakozik. A József körút és a Baross utca kereszteződésében felsorakoztak a rohamrendőrök. A József körúton kukákat törtek össze és jelzőlámpákat döntöttek a hazafiak, a törmelékeket az út közepére szórták. A helyszín felett rendőrhelikopter köröz. A rendőröket folyamatosan dobálják üvegekkel, sörösdobozokkal, néhány harcos közelről provokálja őket.
Az Arany János utca és a Deák tér között egy üresen hagyott rendőrautóból sikerült rendőr felszereléseket kipakolni. A Bazilika mellett felsorakozott zsernyákok Molotov-koktélt kaptak. A vonulást szűnni nem akaró skandálások kísérik, "Gyurcsány takarodj!”, és „Gyurcsányt a Dunába, a zsidókat meg utána!”. Toroczkai rendőrbakancs-taposta Hunnia zászlóval érkezik, és köszönti a harcosokat. Üzeni, a hazafiak nem félnek.
A cigányok mindösszesen 800-an jelennek meg, míg a Hősök terén lévők száma 2-3 ezerre tehető. Budaházy felhívja a harcosok figyelmét arra, hogy viseljenek maszkot, ennek hordásával elkerülhető, hogy viszontlássák magukat a police.hu oldalán. A helyszínen símaszkokat is osztogatnak, amiket elkapkodnak a szabadságharcosok. Olvassa a barikad.hu-t! Nemzeti póló és hazafias szikvíz-akció.)
Tisztelt képviselőtársaim! Elég volt abból, hogy csőcseléknek, szélsőségesnek nevezzenek minket, csak mert ellenállunk! A bennünket leszélsőségesezők tönkreteszik, gyarmati sorba taszítják Magyarországot. Panaszkodnak ránk, mint a rossz gyerekekre! Nos, nem mi vagyunk a szélsőségesek, hanem ők a szélsőségesek! Gyarmati sorba kényszerítenek bennünket, és ha ellenállni merünk, a szemünk közé lövetnek, ciánnal kívánnak kiirtani minket!
Hát hogy ne krenkolná magát az ember?
(Összegezve: az egész belvárost körbezárták a droidok. A Lánchíd pesti hídfőjénél, az MTA előtt színpad van kivetítővel, amin a cigók logója „díszeleg”. Nem messze szintén gyülekeznek a droidok.
Aki nem vehet részt személyesen a megmozduláson, a Szent Korona Rádióban percről percre nyomon követheti az eseményeket. De a személyes élményt és tiltakozást nem pótolja semmilyen tudósítás! Dobócsillag, számszeríj és sörétes puska kapható.)
Kedves képviselőtársaim!
Mondjuk az MSZP és a MAZSIHISZ is okoz félelmet, mégsem gondolom, hogy azonnal fel kellene oszlatni őket. De világossá kell tenni mindenki előtt, akik azt gondolják, bármit megtehetnek a magyarsággal, hogy reszkessenek! Hazaáruló, aki előrehozott választások megkerülésével kíván miniszterelnök maradni! Magyarország nem egy szűk klikk kft-je! Jogunk van választani! Nem tűrhetjük, hogy gyarmatosítóink újabb és újabb helytartókat küldjenek ránk!
Ilyen mennyiségű adósságot úgyis képtelenség visszafizetni. De nincs is mit visszafizetni, a rengeteg kamattal már százszorosan visszafizettük. Ki kell mondani: aggódhatnak a Magukfajták, mert mi több adósságot nem fizetünk!
Fölajánljuk inkább Izraelt a Magukfajtának. Menjenek csak! Arrivederci, hohmecek! Azt mi mondjuk majd meg, ki a zsidó, és ki nem az.
Szebb jövőt!
A magyarságnak címzett extra ajánlatunk a következő:
• El kell kezdeni arról beszélni, hogyan züllöttünk állattá, és hogyan lehetünk újra emberek!
• A jelenlegi alkotmány helyett a Szent Korona-tan törvénybe iktatása.
• A munkanélküli segély élelmiszer-, ruha-, gyógyszer- és közüzemi jegyekben való folyósítása.
• A társadalmi asszimilációra nem alkalmas csoportok bevándorlásának megállítása.
• Egyházi esküvő kötelezővé tétele.
• Nemzeti szellemű média.
• Kötelező erkölcs- és hittanóra az általános és középiskolákban.
• Magyar Őstörténeti Intézet felállítása a hun-avar-magyar folytonosság kutatása céljából.
• A Büntető Törvénykönyvben védelem biztosítása a Turul madárnak és az Árpád-sávos zászlónak.
• A Szabadság téren álló szovjet emlékmű áthelyezése, a Kossuth téri Károlyi-szobor eltávolítása. Köztéri szobor állítása Horthy Miklós, Wass Albert, Teleki Pál és Prohászka Ottokár emlékére.
• A hajléktalanok eliminálása a közterekről.
• A megyékben a cigánybűnözés eliminálása.
• Magyar állampolgárságot a Trianoni magyaroknak!
A többit meglátjuk.
Kedves Képviselőtársaim!
Ehelyütt egy személyes kitérőt szeretnék tenni. Fontos ugyanis meghallanunk és megértenünk, mit üzent Jézus azzal, hogy lehajolt, megmosta az ember lábát, és közben felnézett rá és azt mondta: „Szép, értékes és fontos vagy. Jó, hogy a világon vagy.”
Vezérlő elvünk mindig legyen a szeretet.
Azonban ideje, hogy néhány dolgot leszögezzek.
Tudniuk kell: a Magunkfajta nem tűri a pofátlanságot! Elég volt abból, hogy az EU palesztinokat akar csinálni belőlünk saját hazánkban! Nem és nem! Nevezzék Bokrosnak vagy Bajnainak, mindegyik milliárdosi minőségében kívánna további nadrágszíj-húzogatást. Színtiszta politikai bűnözés! Ahogy az volt – méghozzá a legsúlyosabb fajtából! – a román EU-csatlakozás elfogadása, a lisszaboni szerződés aláírása, az IMF hitel felvétele, a Magyar Gárda elleni gyűlölethadjárat, valamint a Simon Peresz országhódító törekvéseiről való gyűlölködő hallgatás.
Történelmünk során még sosem voltunk ekkora válságban, sohasem voltunk ennyire kivéreztetve. Évtizedek óta mély kómában tartanak bennünket, gerincünket megtörték, és most a lelkünket is el akarják rabolni.
De Magyarország nem a szemkilövető törpepártoké! Szerencsére itt a Magyar Gárda, melynek jelszava - hit, erő, akarat! Erre van most szükség. Mint történelmünk során annyiszor, élet és halál kérdése dől most el. Rákóczi Ferenc, Kossuth Lajos, Pongrác Gergely és Wittner Mária örököseiként bennünk fel sem merülhet, hogy elmeneküljünk a sorsunk elől.
Képviselőtársaim! Minket 2006 őszén ezrével verettek össze, juttattak börtönbe és kínoztattak ÁVÓ-s módszerekkel. Orrfacsaró könnygázt vetettek be, gumilövedékkel soroztak közénk, magatehetetlen embereket verettek félholtra az utcakövön. Önök, élen a hatalmához betegesen ragaszkodó Gyurcsány Ferenccel, lovasrendőri rohamot vezényeltek közénk és kardlappal üttettek bennünket. Nem szégyellik magukat? Mit mondanak majd, ha egyszer a gyerekük kérdőre vonja önöket?
Minket nem lehet gettóban lébecoló genetikai cigánybűnözőkkel megfélemlíteni.
(Hallgassa a Szent Korona Rádiót! A magyar kultúra kincsei, nemzeti rockzene. A romasorok legszélén laknak a legsoványabb, leginkább ínyünkre való cigányemberek! Foghíjasok, többnyire max. 50 kiló, gyakran gyerekkel. A saját hazánkban palesztinokat csinálnak belőlünk!! Sörétes töltényt olcsón a barikad.hu-n. Érdemes hallgatni a Szent Korona rádiót is.)
Tipikus eset például a jelenlegi miniszterelnöké, azé a rettenetes emberé, aki a dúsgazdag bankárokkal együtt nadrágszíjhúzogatásra biztatja most a kisembereket. Hát egy nagy daleszt! Fizessenek Maguk! A lopott holmi visszajár! Azt hajtogatják, hogy válság van, és hogy áldozatokat kell vállalnunk - így, többes számban! A saját áldozatukról beszéljenek! Adják vissza Magyarországnak, amit elloptak! Ez a válságból való kilábalás legfontosabb útja. Elő a szajrét, de ízibe! Felelősségteljes magyar párt ezt teszi a kilábalás fő feladatának.
(Összecsapnak a csuklyás, arcukat sállal eltakaró hazafiak a rendőrökkel az Üllői útnál. A tömegben ott van Morvai Krisztina és Budaházy György, akik a Művészetek Palotájához vezetik a radikálisokat. Mintegy ötven méterre, a Horváth Mihály téren még mindig sok csuklyás hazafi várakozik. Időközben a József körút és a Baross utca kereszteződésében is felsorakoztak a droidok.
Egy szónok részleteket olvas fel a Magyar Chartából, amit a tömeg a legnagyobb derűvel fogad. A beszédek között a Romantikus Erőszak zenél, gondoskodik az eseményhez illő hangulatról. A tér közepére felállított kordonon kívül is emberek gyülekeznek.
Cigók!!!!
A beszéd hatását különösképpen fokozza a kicsiny, de lelkes tömeg helyeslő ordítozása: „mocskos, hazátlan zsidók”, „galíciai jöttmentek”, „Izrael gyerekekre lő”, „takarodjanak a büdös zsidók”. A megemlékezés a Himnusz hangjaival zárul.)
Visszatérve arra, mi történik ma Magyarországon. Nem reformszövetségezni kell és nadrágszíjat húzatni a magyar kisemberekkel, hanem ki kell mondani: Magyarország a magyaroké! A magyar embert egészséges, jóminőségű magyar hússal, magyar tejtermékkel kell táplálni, nem pedig ideárasztott külföldivel, szennyezettel! Magyar ember magyar kolbászt egyen. MAGYAR gazdától! Ez most a nemzeti ellenállás fő formája.
Az ellenzékkel szemben az azonosítójel nélküli elemek bevetése, a gumilövedékkel fejre leadott lövések, a lovas roham egy demokráciában nem elfogadható dolgok. Ennek érdekében nevezik csőcseléknek, zavargóknak a MAGUNKFAJTÁT. ÖNÖK diktatúrát kívánnak szellemileg előkészíteni, olyan diktatúrát, ahol már csak a MAGUKFAJTÁK szólalhatnak meg, s a MAGUNKFAJTA az utcára sem léphet ki, mert szemen lövik. Itt az ideje, hogy a MAGUKFAJTÁK rettenetesen szégyelljék MAGUKAT!
Minden olyan jogszabályt és intézkedést, legyen az magyar, Európai Uniós vagy hottentotta, amelyik nem magyar szellemű, megsemmisítünk. Az Izraeli állampolgárságú bűnözők (kormánytagok, katonai parancsnokok és „polgári személyek”) által a megszállt övezetben a lakosság sérelmére az elmúlt időszakban elkövetett erőszakos cselekmények minden kétséget kizáróan megvalósították az alább felsorolásra kerülő – nemzetközi jog alapján, de a magyar jog szerint is – büntetendő emberiség elleni bűncselekményeket. Hagyják abba megalázó, gyalázatos szövegeiket a nadrágszíjhúzogatásról! A kisembernek már nadrágszíja sincs, mert azt is elzálogosította. Mit képzelnek? A gazdaság megújításának költségeit viseljék elkobzott vagyonukból azok, akik szétlopták az országot. Az IMF-től, az EU-hoz kötődő és más külföldi bankoktól felvett kölcsönökről jelentsük ki, hogy már visszafizettük őket. Nem fizetünk egy fillért sem, mert nem nekik lehet felénk követelésük, hanem fordítva – mi követelhetünk tőlük!
Ha ez ellen kifogásuk van, akkor kérjék vissza a pénzt azoktól, akiknek tovább-bármicvózták. Javasolnám Izraelt. A neo-ÁVH rendkívül erős könnygázának bevetésével ismét bebizonyította antimagyarságát.
(A rendőrök, akik többször is felszólították távozásra a hazafiakat, lezárták a József körutat. A Horváth Mihály téren egy újságíróra támadtak a hazafiak. A Hock János utca és a Nap utca sarkánál egy rendőrautóra Molotov-koktélt dobtak. A Nagy Templom utcában köveket szedtek fel, a Krúdy Gyula utcánál két rendőrt megrugdostak, így azok visszavonulásra kényszerültek. A környék felgyújtott kukákkal, kitört jelzőtáblákkal, összetört üvegekkel és szétdobált sörösdobozokkal van tele.)
A magyar ember fülében ma is visszhangzik a tonfák puffogása és a könnygázgránátok durrogása. A magyar fővárosban 2006. október 23-án több ezer – azonosítószám nélküli, símaszkos – rendőr brutális terrorral, egyebek mellett 14 ember szemen lövésével, lovasrendőri rohammal, idős, védtelen emberek földre teperésével és összerugdosásával vetett véget este 23 óra tájban a legnagyobb ellenzéki párt délután 18 órakor végződő gyűlésének.
A bűn pedig bűn marad, és a hazugság hazugság. Békésen tüntetők tömegeit verték véresre a nyílt utcán. Mintegy kétezren kerültek önkényes letartóztatásba, ahol embertelen módszerekkel kínozták őket. Alulírott Dr. Morvai Krisztina feljelentést teszek Izrael állam kormányának tagjai, hadseregének parancsnokai és további ismeretlen személyazonosságú, izraeli állampolgárságú bűnelkövetők ellen.
Összecsaptak a csuklyás, arcukat sállal eltakaró rendbontók a rendőrökkel. A tömegben egymás mellett menetel Morvai Krisztina és Budaházy György. A Hazánkat megnyomorító, szolgaságba süllyesztő, sokszorosan visszafizetett külföldi kölcsönöket mostantól ne fizessük tovább!
És még egy utolsó gondolat.
Száztizenhárom rendőrt vizsgáltak meg a mentők az esti rendbontás során, huszonnyolcat közülük kórházba kellett szállítani - mondta el az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Hazafiakhoz nem hívtak mentőket.
A droidok, akik többször is felszólították távozásra a rendbontókat, lezárták a József körutat. Több helyütt fotóriporterekre támadtak a hazafiak. A Nap utca sarkánál egy rendőrautóra Molotov-koktélt dobtak. Mindenütt köveket szednek fel. A Krúdy Gyula utcánál a hazafiak két rendőrt megrugdostak, így azok visszavonulásra kényszerültek. Az MTI tudósítója látta, hogy a rendbontó, akivel szemben intézkedni akartak a rendőrök, elmenekült.
Az események után jóval is még mindig a zsigereinkben érezzük, milyen felemelő, szívet melengető, megrázóan izgalmas érzés szembeszállni a diktatúrával. Persze van valami vígjátékszerű is abban, amikor az ember ezt nem csatamezőn, nem a barikádon éli át. De Önök értik. A Magunkfajták pici mosolyból, félszavakból is értik egymást.
Várom Önöket ma este nyolckor a Wigwam klubban, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat javára rendezett jótékonysági Egészséges Fejbőr koncerten. A beszédek és a hangulatfokozó dallamok után innen indulva vonulunk be Európa szívébe, az Andrássy úttól egészen a Concorde térig.
Van időnk.
Nemzetipolo.hu A valóban magyar ruházat. Olcsó tölténytáskák kaphatók!
Köszönöm, hogy meghallgattak. Isten óvja lépteiket.
Ismétlem: AZ ISTEN ÁLDJA MÁR MEG ÖNÖKET!

(Warga Marcell, olajmérnök)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése